zondag 11 augustus 2013

Tag: Hoe fake ben jij?

Ik zag deze tag bij Beauty Before Breakfast en het leek me leuk om deze over te nemen. Hoe fake ben ik? Ik ben bang dat ik nog best fake ben haha. Hoewel ik het zelf niet echt zo ervaar. Kijk mee naar mijn antwoorden en neem de tag gerust over op je eigen blog!

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nee. Maar ik zeg er wel bij: zeg nooit nooit. Er zijn echt wel dingen die ik aan mezelf zou willen veranderen en als ik er het geld ervoor zou hebben zou ik dat ook zeker overwegen. 

Gebruik je valse wimpers?
Alleen met carnaval eigenlijk. Verder vind ik het maar ondingen. Meestal zijn ze overdreven groot voor mij waardoor het super nep én lelijk is. Wel gebruik ik sinds een paar weken Revitalash en ik begin al wat resultaat te zien.

Draag je haarextensions?
Ik draag weaves ja. Soms vul ik mijn weaves nog aan met extra clip ins, maar niet elke dag. Alleen als ik het los draag.

Gebruik je iedere dag make-up?
Nee absoluut niet. Mijn wimpers breken nogal snel af (oké en ik ben lui aangelegd) dus als ik de deur niet uit hoef, of ik hoef alleen maar te sporten en boodschappen te doen, gebruik ik vaak geen make-up. Of alleen wat concealer, poeder, blush, lippen en wenkbrauwen. Mijn wimpers moet ik gewoon regelmatig ontzien helaas. 

Kan je nog zonder make-up?
Natuurlijk kan ik zonder make-up, ik zou er alleen niet erg blij van worden. Heftige ooglooks staan mijn sowieso niet, dus houd ik altijd redelijk naturel.

Draag je nepnagels?
Guilty! Ik heb acryl op mijn nagels. Soms french manicure, maar ik draag er ook vaak nagellak overheen, op die manier blijft het veel langer zitten. Ik wissel af tussen lang en kort, maar nooit van die extreem lange pornonagels. The horror.

Verf je je haar?
Momenteel is het wel geverfd maar alleen omdat ik al 1,5 jaar terug wil naar mijn eigen haarkleur maar het steeds mislukt en nu loop ik met een veel te blonde kop en dikke uitgroei die ik eigenlijk niet meer kan (en durf) te verven. 

Ga je onder de zonnebank?
Nee, 2 jaar terug ging ik nog wel regelmatig maar nu vermijd ik het. Het is best lekker af en toe maar de rimpels en kans op huidkanker zijn het me niet waard.

Gebruik je zelfbruiner?
Op mijn gezicht, maar dat effect is vrij minimaal en oogt dus ook natuurlijk. Ik zou bijna zeggen dat ik het 'nodig' heb, zeker in de winter want mensen denken anders regelmatig dat ik ziek ben. Ook nu in de zomer, want het lijkt wel of mijn huid nog nauwelijks verkleurd in de zon. Over mijn hele lichaam eigenlijk. Nu bescherm ik me natuurlijk ook goed, maar de afgelopen weken ben ik regelmatig buiten geweest, aantal keer naar het strand in de volle zon gelegen en ik heb net een klein beetje een kleurtje. Beetje jammer. Zeker met die te blonde haren zou een kleurtje niet misstaan zodat ik niet al te bleek word.

Heb je tatoos?
Nee die heb ik niet maar het lijkt me wel tof. Het ding is alleen dat ik nogal wispelturig ben en steeds iets anders wil. Zolang ik iets niet zeker weet of lang genoeg wil, komen er geen tattoos op mijn lijf.

Heb je piercings?
Die heb ik er aardig wat gehad, maar heb bijna alles eruit gehaald. Heb nu alleen nog een anti-tragus, tong, tepel, navel en clithood. Dus bijna alleen degene die niet opvallen. Ik ben sowieso niet van grote lompe ringen en dikke staven, dus alles heel klein en subtiel bij mij.

3 opmerkingen:

 1. Leuke tag! Haha die foto van Barbie erboven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Je hebt nog best veel piercings, leuk! Ik heb een tong en navel en ik had ooit een neuspiercing maar die kreeg ik niet meer doorgeduwt, haha.

  x
  je nieuwste volgster

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag, ik heb hem van je overgenomen!

  BeantwoordenVerwijderen