vrijdag 8 maart 2013

NOTD: French Manicure

Ik weet dat het niet perfect is, maar ik heb het mezelf dan ook aangeleerd omdat ik het wel erg duur vond worden om het elke maand in de salon te laten doen. En dan nog te bedenken dat het na 2 weken al niet meer zo mooi is. Nee, laat mij maar lekker zelf aankloten. En van een afstandje kan het best, toch?
Korte nagels zijn tegenwoordig de trend. Ik heb het geprobeerd maar toch is het niet zo mijn ding. Van de lange pornonagels ben ik nooit geweest hoor, brr. Maar dit vind ik zelf een mooie lengte.
Ik heb mezelf dus aangeleerd om acrylnagels te zetten. Het wordt niet zo mooi als dat een echte nagelstylist ze zet natuurlijk, maar het scheelt me dan ook wel een hoop geld. Ik heb er ook vaak een nagellakje overheen, en dat blijft ook stukken beter zitten met een laagje acryl. Zoals je ziet vind ik het mooi om een steentje op mijn ringvinger te plakken. Dat doe ik regelmatig bij een french manicure.
Ik moet wel zeggen dat mijn nagels tegenwoordig veel sneller afbreken. Vroeger brak er nooit een nagel af (en toen deed ik het ook al zelf). Het is echt iets van de laatste maanden. Heel irritant. Weet iemand misschien hoe dat zou kunnen? Ik bedoel dan dat het laagje acryl eraf 'valt'. Mijn natuurlijke nagel breekt niet, maar die houd ik sowieso kort.


3 opmerkingen:

 1. Best mooi gelukt!
  Alleen jammer dat je de verdikking op je eigen nagels best wel ziet.

  Ik heb het zelf ook wel eens geprobeerd, heb er later best wat spijt van gehad aangezien het mijn hele nagels lelijk maakte toen ik ze er weer afhaalden..
  Hopelijk gebeurt dit bij jou niet.

  Wel leuk afgewerkt met een steentje:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan :)

  xx
  http://thelastbrokenroad.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen