zondag 31 maart 2013

Nieuw: Dior Addict Gloss

En weer heeft Dior een nieuwe collectie: Dior Addict Gloss. Benieuwd naar de nieuwste pareltjes in het assortiment? Kijk dan snel verder!

“Gepolariseerde kristallijne micro-bolletjes controleren de lichtweerkaatsing door zich onder een laag van mini-spiegelplaatjes te schikken. Omdat ze bewegen verspreiden ze het licht optimaal en ontstaat er een perfecte spiegelglans. De verzorgende gelformule, verrijkt met hyaluronzuurdelen, hydrateert en maakt de lippen voller.”

Hou je vast, de collectie bevat maar liefst 24(!) verschillende kleuren lipglosses. Ze gaan 29,50 per stuk kosten. 

Naast het ruime assortiment aan prachtige lipglosses heeft Dior ook aan onze nageltjes gedacht: vier LE Rouge Dior Vernis, en een top gel coat. Die laatste beloofd het intense effect van een perfecte glanzende finish van een professionele manicure met geleffect. Hier ben ik dan wel weer erg benieuwd naar. De lakjes gaan 24 euro per stuk kosten, en een potje bevat 10 ml.
De collectie ligt vanaf 10 april in de winkels, dus nog eventjes geduld. Ik vind de kleuren erg mooi, maar de prijs ook erg hoog. Die topcoat zou ik nog wel willen testen, wie wil er nu niet perfect (hoog)glanzende nagels?1 opmerking: