vrijdag 9 november 2012

Leuk cadeau voor de feestdagen

Voor sommige mensen blijft het altijd lastig wat je ze moet geven.  Maar geen nood, ik wil vandaag een leuke cadeau tip met jullie delen voor onze vrouwelijke medemens. Het boek 'De mooiste versie van jezelf' is geschikt voor zowel jonge meiden vanaf een jaar of 12/ 13, als voor wat oudere vrouwen.
Voor ieder wat wils dus! Dit boek staat boordevol tips om de mooiste versie van jezelf waar te maken. Op alle gebieden van de uiterlijke verzorging. Zeer leerzaam dus, voor jong en oud.

De inhoudsopgave:
1. Voorwoord
2. Terug in de tijd
3. Huidanalyse
4. Huidaandoeningen
5. Oppervlaktereiniging
6. Dieptereiniging
7. Kleurenanalyse
8. Zonnen
9. Huidveroudering
10. Ontharen
11. Make-up
12. Kleding en figuur
13. Gewichtsbeheersing
14. Beautyfood
15. Haarverzorging
16. Semi-permanente aanpassingen
17. Plastische chirurgie
18. Hand- en voetverzorging
19. Piercings & tatoeages
20. Femme Fatale
21. Nawoord

21 leerzame hoofdstukken dus! Oke, 19 als je het voor- en nawoord wegdenkt. Er staat dus zowel informatie in voor de beginners als voor gevorderden. Een heel handig naslagwerk dus eigenlijk, zonder teveel poespas.
Dit boek verteld je waar het op staat zonder er omheen te draaien met mooie woorden. Ook is alles zeer helder en duidelijk weergegeven op opgeschreven, waardoor informatie ook weer gemakkelijk terug te vinden is. De inhoud is zeer helder en overzichtelijk. 
Zelf houd ik daar altijd van, zo kan ik ook gemakkelijk bepaalde info weer terug vinden. Bij anderen boeken moet je je soms weer door een hele lap tekst wurmen om het stukje wat je zocht vervolgens nog niet terug te vinden. Met dit boek zal je dat niet gebeuren. 

Ik denk dat dit boek een erg leuk cadeau is om met de feestdagen aan iemand te geven. Het is niet een boek wat je één keer leest en daarna niets meer aan hebt, dit boek gaat lang mee en hier blijf je plezier van hebben. Met dat voor ogen vind de ik prijs van 16,95 ook niet zo veel. Zeker niet als cadeau voor kerst of sinterklaas. 

Ook is het boek geïllustreerd met mooie foto's van o.a. Sanne van Rozendaal en Petrus Tomasila, en modellen als Esmee van Wees en Melissa Houben!

Klink hier om het boek te bestellen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten