zondag 7 oktober 2012

Trends: Make-up winter 2012/2013

Er is dit najaar veel keuze wat oogmake-up betreft. We gaan niet zozeer voor naturel, want het mag dit najaar best wel knallen!


De huid van het gezicht is zo naturel mogelijk. Geen plamuur, en geen super matte finish. Een subtiele gezonde glans is waar we voor gaan! Koop bijvoorbeeld een vloeibare foundation met licht reflecterende deeltjes erin. Ook de blos is fris en subtiel. Geen appelwangentjes meer, de blush wordt als een schaduwlijn langs je jukbeenderen aangebracht vanaf het oor tot de bolling van je wangen.

De wenkbrauwen zijn dit seizoen vol en aanwezig, wel ge√ępileerd natuurlijk. Verder is de eyeliner helemaal hot. met wing, zonder wing, it doesn't matter! Ook gaan we weer meer smokey eyes zien. Naast veel metallic kleuren zien we ook veel tinten blauw. Niet alleen als oogschaduw, maar ook als eyeliner en mascara (hoe nineties is dat!).
De wimpers zijn ook zeer aanwezig, en zijn groot, vol en dik. Ook nepwimpers ontbreken niet, en kunnen nu ook voor overdag (kies dan wel voor een subtiele variant). 

De lippen mogen dit seizoen ook zeker niet vergeten worden. Speel met verschillende tinten rood en natuurlijk gloss. Je kunt ook voor de nieuwste trend gaan: matte lippen. Denk aan: pruim, bes, bordeaux rood, wijnrood etc. 2 opmerkingen:

  1. aw, love this trends (except the colored last one lol :P) & i love kirsten stewart! :)
    bisous x

    BeantwoordenVerwijderen