vrijdag 5 oktober 2012

Nieuw: beMineral

Waarschijnlijk heb je al een product van beMineral voorbij zien komen in mijn filmpje van de beautybox, en aangezien het een nieuw merk is leek het me leuk er wat meer over te vertellen. 

beMineral is een make-uplijn met 100% zuivere mineralen, ontwikkeld voor Greet Hoedeman. Greet is eigenares van Beauty Inn Health & Beauty Centre en Beauty Injection B.V.
Het resultaat is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid. De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten te weten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. 
De  lijn bestaat uit een serie natuurlijke minerale foundations, glans oogschaduwpoeders, matte oogschaduwpoeders, glimmer oogschaduwpoeders, lipglosses (plumpers), bronzing poeders en blushers.
De kleuren kunnen onderling gemengd worden, dus voor ieder wat wils! 

Goed om te weten: de producten van beMineral zijn zeer geschikt voor de gevoelige en naar probleem neigende huid. 

De producten zijn eigenlijk alleen in salons te koop, en niet in drogisterijen. Of dat nog komt weet ik niet. Benieuwd naar de verkooppunten bij jou in de buurt? Klik hier.


2 opmerkingen:

  1. Excellent review, I LOVE your blog! You have gained yourself a new follower!

    My blog: www.missiffa.com

    BeantwoordenVerwijderen