vrijdag 17 augustus 2012

F for Fashion Modeshow

Morgen is alweer de 3e editie van de F for Fashion modeshow. In de eerste editie heb ik zelf meegelopen als model (zie kopje 'F for Fashion')en deze keer zal ik werkzaam zijn achter de schermen als visagiste. Ik ben heel benieuwd en hoop dat ik zelf ook nog wat van de show kan zien!

Op zaterdag 18 augustus vindt de derde editie van de F for Fashion modeshow plaats. Een modeshow waarbij jonge modellen zonder ervaring en 'ideale maten' wél een kans krijgen. Na twee uitverkochte shows bij De Muzerije en de Verkadefabriek pakt F for Fashion dit keer extra groot uit in Theater aan de Parade. Met ruim 25 modellen, een spectaculaire lichtshow en een live optreden van rockformatie Elysium. Modeketen Xtrastar zal haar nieuwste collectie showen. Als kers op de taart presenteert Bjorn Kersten (bekend van Project Catwalk) zijn nieuwste collectie aan het Bossche publiek. 
Bestel je kaartjes nu bij Bosch ticket via www.theateraandeparade.nl of bel 0900 - 3372723. Kaartjes zijn ook beschikbaar aan de balie van het Theater aan de Parade! Wees er snel bij want OP=OP!

Deuren open: 20.00 uur
Start show: 20.30 uur
Entree: €4,50

Voor meer info check www.theateraandeparade.nl en www.fforfashion.nl3 opmerkingen:

  1. Thanks,for the follow.<3 Follow you back on gfc.
    Do you also follow me on bloglovin????;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. yes I folllowed you on bloglovin! did you follow me as well? xx

    BeantwoordenVerwijderen