zondag 1 juli 2012

New look: Bombshell

Een bombshell is eigenlijk een seksueel aantrekkelijke vrouw. Persoonlijk houd ik echt van deze look, zo lang het maar niet te over de top is ;) Een beetje sexy mag een outfit wat mij betreft best zijn!
Bekende bombshells uit het verleden zijn Marilyn Monroe en Brigitte Bardot. Zij stonden bekent om hun vrouwelijke rondingen en pikante onschuld. 
Marilyn Monroe

Brigitte Bardot


Laten we beginnen met een lijst van onmisbare kledingstukken in de kast van een bombshell:

* Kokerrokken!
* Capribroeken (geven accent aan je sexy kuiten)
* Giletjes
* Korte, getailleerde jasjes
* Nauwsluitende jurkjes
* Hoge hakken!

Het accent komt echt op je taille te liggen en showt je vrouwelijke vormen. Geen baggy of wijdvallende kleding dus.

Verder:
* Panterprint
* Veel rood
* Smalle streepjes
* Kunstbont
* Satijn
Pailletten

Maak altijd werk van je taille, smalle streepjes of stipjes geven de illusie van rondingen. Accentueer je je taille met een ceintuur of snoer haar in met een korset!
En wat is een bombshell nou zonder decolleté? Ben je niet van nature gezegend met een volle boezem, ga dan voor een push up bh.
Sowieso is sexy ondergoed een goede investering voor een bombshell. Laat te pas en te onpas 'per ongeluk' een stukje kant van bijvoorbeeld je bh zien.

Accessoires:
* Diamanten (maar stras steentjes doen het ook goed)
* Een jasje van wit kunstbont
* Een mooie clutch van bijvoorbeeld goudkleurig leer
* Veel sieraden

Make-up:
Je lippen en wimpers zijn het belangrijkste en moeten dus geaccentueerd worden. Begin met een foundation (bij deze look liever iets te licht dan iets te donker) met een glansje. Een lichte blos op je wangen is voldoende.
Creëer een duidelijke en strakke wenkbrauw en houd de ogen verder rustig. Kies bijvoorbeeld voor een licht perzikkleurtje. Gebruik onder je ogen geen oogschaduw. Een eyeliner is bij deze look natuurlijk onmisbaar. Gebruik hem alleen op je bovenste ooglid en breng hem niet te dik aan (vooral voor overdag!)
Krul je wimpers en zet ze goed in de diepzwarte mascara. Eventueel kun je nog wat losse wimperhaartjes in je buitenste ooghoek aanbrengen. 
Als laatste zorg je natuurlijk voor volle, rode lippen!

Haar:
Het haar van een seksbom volumineus en weelderig. Maak met je krultang of ouderwetse warme rollers grove krullen in je haar. Hoe je dit kunt doen kun je zien in het filmpje van Angel wat ik laatst gepost heb.

Et voila! Congratulations, you are now a Bombshell!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten