maandag 18 juni 2012

Lekkere luchtjes

DKNY - Be Delicious
(Mijn favoriet!)
Een unieke Amerikaanse appelgeur die een dynamische mix van frisse komkommer, sprankelende grapefruit, magnolia, lelietjes-van-dalen, rozen en viooltjes omvat. De toevoeging van witte amber, sandelhout en blankhout geven de geur tot slot een sensuele tinteling. Een sensueel, puur, fris, provocerend en sexy parfum die de sfeer van New York in zich heeft! Be Delicious nodigt je uit om met volle teugen van de goede dingen van het leven te genieten.De flacons doet terk denken aan de vorm van een appel en zijn omsloten door een bijpassend natuurbruin kartonnen doosje.


Escada - Pacific Paradise
Pacific Paradise, van Escada. Uitgebracht in 2006. Escada Pacific Paradise is een adembenemende geur, het bevat een mix van lime, gedroogde victoria appels, kokosnoot, snoepgoed, banaan extracten, sandelhout, muskus en amberkristallen.


Lacoste - Touch Of Pink
Touch of Pink - van Lacoste is een gevoel van een magnetische en onbezorgde sensualiteit. Zoals een schouder vol sproeten door de zon. Na een frisse fonkeling van korianderzaad, gevolgd door jasmijn en viooltjes, wordt het parfum gecombineerd met een speelse uitbarsting van sinaasappels. Deze prachtige inleiding wordt door een verfijnde droge dons van sandelhout vervuld en door een dromerige en aanhoudende kus van vanille vastgehouden. 

Lacoste Touch of Pink is een parfum die een frisse, plezierige en vrouwelijke houding naar leven bevordert. Geen problemen maar slechts het boeiende vuur van een vrouw die op zoek is naar zichzelf. De spirit die leeft door de geur van touch of spring, is leef uw leven en zoek naar de dingen die u gelukkig maken. Zo eenvoudig als het klinkt is het ook. Door de aanraking wordt een natuurlijke en stralende vrouwelijkheid gevormd. Het zuivere onweerstaanbare magnetisme van een ware levenskracht. ...Marc O'Polo - Pure Green
Pure Green, de geur van Marc O’Polo ruikt zoals je zou verwachten: fris en ‘groen’. De op elkaar afgestemde dames en herengeur zijn beiden gebaseerd op de natuur, waarbij de damesgeur wat zoetig is en de herengeur vooral opvalt door de frisse, maar toch licht kruidige samenstelling.

Lekkere frisse zomergeurtjes, en ook nog eens zeer betaalbaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten